000 nap 00 óra 00 perc 00 másodperc

000 nap 00 óra 00 perc 00 másodperc

20 éves az Alkotótábor

20 éve tarjuk magunkat a határozott elveinkhez, hogy életben tartsunk egy kis szűk közösséget, akiknek a zene szeretete, egymás és a szakma iránti tisztelete a legfontosabb kritérium, amit keresnek egy zenei rendezvényben. Idén is mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak a lehető legjobb módon megfeleljünk és méltó módon ünnepeljük meg veletek az elmúlt 20 év Alkotótáborait.

EventLineup

Szerda

2023.07.05.

Nagy örömünkre szolgál felkonferálni Hannes Stöhr keserédes komédiáját a Berlin Callingot, amit hivatalosan vetítünk nektek a huszadik táborunk nyitányaként. Természetesen nem maradhat el az edukációs része sem a mozi napnak, és kísérő filmként Kovács Krisztián és Juhancsik István Night Shift Documentary filmjét vetítjük felveztőnek. Szuper kedves estének nézünk elébe.

Csütörtök

2023.07.06

Nthng zenéje egyedi és sajátos, és a techno, az ambient, dub és a trance stílusok modern keveredése miatt rendkívül kifinomult és mély.
Legfontosabb jellemzője, hogy teljesen anonim marad. Ez az anonimitás sokak szerint még inkább növeli az előadó aura-ját, és hozzájárul az Nthng titokzatosságához és rejtélyességéhez. Fellépését nagyszínpadunk csütörtöki programfolyamának koronájaként időzítettük, ahol epikus záróakkordként hallhatjuk élőben előadott műsorát.

Napijegy

Péntek

2023.07.07.

A nappali mély hangzást már kellően körbejártuk és leteszteltük többek közt testvér fesztiválunkon a Kolorádón.
Itt az ideje, hogy az Alkotó nagyszínpadát is felavassuk ilyen téren és a pénteki napunk késő délutáni – kora esti óráit dedikáljuk a stílusnak Deepbass és Ness 4 órás közös műsorával éjjel pedig Silat Beksi psychdelikus hangokkal átszőtt minimal hangzását ajánljuk.

Napijegy

Szombat

2023.07.08.

Bryz táborunk 20 éve alatt az egyik legjobb barátunkká vált és azóta is alig várja, hogy visszatérjen körünkbe. Nincs ezzel egyedül, mi is örömmel adjuk kezébe a szombat délutánunk sorsát. Éjszakára pedig Szerbia jelenleg legaktuálisabb Techno producerét hívtuk körünkbe, aki fellépéseivel megjárta már a Berlin-Detroit tengelyt. Köszöntsük Lag-ot huszadik találkozónkon.

Napijegy

Vasárnap

2023.07.09.

Amig ezt az elszántságot, szakma iránti tiszteletet, zenei sokszínűséget és felkészültséget párosítja Pablo Bolivar a közönség iránti szeretetével, addig ő testesíti meg mindazt amit nekünk az Alkotótábor jelent. Ezeket, a sehol máshol nem tapasztalható, energiákat kapjuk tőle sokadik alkalommal, ami a találkozónk koronája minden évben Vasárnaponként.

Napijegy

Workshopok és jóga

Nyári egyetem programok

Megnézem

Szállások

A jelenleg elérhető szállásainkat itt találod.

Szállások

Házirend

Házirendünk tartalmaz minden olyan pontot, ami ahhoz kell, hogy kellő szimbiózisban töltsük el ezt a közel egy hetet együtt, a környezetünk lehető legkisebb terhelésének a  figyelembevételével.

Elolvasom

Tippek, trükkök

2023.07.08.

Megpróbáltuk megválaszolni az összes kérdést, ami az elmúlt években felmerült részetekről.

Tovább

Fórum

Eleged van, hogy vad idegen emberek érdektelen kontentjei közül kell kiszűrnöd a téged valóban érdeklő tartalmakat? Ezen próbálunk változtatni, hogy egy klasszikus fórumfelületet hoztunk létre, ahol érdemi eszmecseréknek adunk lehetőséget hasonló érdeklődésű emberek társaságában.

Megnézem

Ne maradj le!