Szerda

18.00 – 21.00
7mirror & Viktor Mato dj set

21.00
Night Shift Documentary c. film vetítése
Magyarul beszélő magyar dokumentumfilm a hazai partykultúra másod-harmadgenerációs szereplőinek bemutatása.

22.20
Berlin Calling c film vetítése
Rendkívül szórakoztató, egyfajta kordokumentum a berlini techno szcéna fényes és sötét oldalát feldolgozva, Paul Kalkbrenner főszereplésével. Egy film, amiről biztos, hogy mindenkinek megvan a maga emléke, hogy kivel és hol látta először. Amit akkor a legjobb nézni, ha közben azok a barátaid vesznek körül, akikkel hasonló élményekben volt részed. Ezt az összekacsintós hangulatot hozzuk el nektek a szerdai, beköltözős napunkra, amire nagy örömünkre szolgál felkonferálni Hannes Stöhr keserédes komédiáját a Berlin Calling-ot, amit hivatalosan vetítünk nektek a huszadik táborunk nyitányaként.

Péntek

10.00
Pénteki Body flow (Találkozó a haranglábnál)
Mire számíthatsz?
Egy könnyed flow típusú óra a Yin és Yang ellenpólusainak jegyében. Kezdésnek a fascia és meridián láncainkon végighaladva, áramolva ébresztgetjük fel testünket, lelkünket egyaránt, majd a tánctéren széttáncolt és sátorban elnyűtt ízületeinket mobilizáljuk át tetőtől talpig, a légzésünk irányításával. Óra végi meditációval megpihenünk, befele figyelünk, majd zárásként újrapezsdítjük a vérkeringésünket és beletáncoljuk magunkat a tábor pénteki programjába.
Az óra típusa:
Könnyed, kezdők számára is követhető jóleső áramlás a légzésed tempójában. Olyan mozgásformákat ötvözünk, melyek segítenek elmélyíteni a testtudatosságot és egyensúlyba hozni a belső energiáinkat. (Jóga, Gerinctréning, Tai chi, BodyArt, Pilates)
Hozz magaddal:
vizet, illetve jógamatrac/polifoam/törülköző/kendő, bármit amin kényelmesen mozoghatsz.
Réka (Shapeyoustudio)
Instagram/Fb: shapeyoustudio
www.shapeyou-zsirbontas.hu

11:00 (Nagyhelyszín)
Grema Workshop

Grema pénteken a nagy helyszín PA rendszerén egy olyan workshopot tart, ahol a hangtechnikusok segítségével, élesben magyarázza el a zenei mastering és a PA rendszerek megszólalásának kapcsolatát, tesztekkel, lehallgatással. A következő előadóktól kért be anyagokat, keresve az ideális lábdob és basszus beállítást, hangerőt.
7Mirror
Beko
Peter Hyde
Martin Szépe
CVRDWELL
Viktor Udvari
Ferenc Vaspoeri
Grema
A workshop egyediségét az adja, hogy egy fesztiválon sosincs arra idő, hogy a fő helyszín hangrendszerét edukációs célra használják. Mi ennek a szokásnak most nekimegyünk és a pénteki programfolyam előtt 3 órában az oktatásnak szenteljük drága időnket. Találkozunk délelőtt 11-kor a front of house állásban!

Szombat

13:00
(Találkozó a haranglábnál)
Jóga Csintalan Nórival

15.00
Zenés Alien simogató Szalai Kornéllal
A ferrofluid a NASA által a 60-as években kifejlesztett folyékony anyag, amely eredetileg rakéták üzemanyagának készült. Mágneses tér hatására látványos alakzatokat ölt. Ezt a tulajdonságát kihasználva fogjuk megtáncoltatni ezt a fémes csillogású papucsállatkát

16.00
Kerekasztal: Az elektronikus zenei fogyasztói szokások alakulása a budapesti éjszakában
Vendégek:
Máté Tollner – Lavalava, Kolorádó Fesztivál
Varga Ákos – Aether Club, Easy Art Space
Kántor István – Aktrecords, Technokunst, Alkotótábor, Sunburst
Csokán András – Katlan Fesztivál, Arzenál
Moderátor: Mayer Dániel – Stereo Akt színházi társulat producere
Témák:
Hogyan változik a zenei igény az évek során itthon és a nemzetközi színtéren
Kommunikációs eszközök régen és most
Az új generáció igényei
Szervezési stratégiák alakulása
Milyen hatással van az infláció a szórakozásra

17.00 Az Alkotótábor elmúlt 20 éve.
Fölnagy Dóra kérdezi Wukit, Fibát és Isut

18.00 Szervezés alatt…

Állandó Programok

Promotheusz Sátor
Környezettudatos szabadidős foglalkozások, workhopokkal, kézműves időtöltésekkel, gyereksarokkal, társasjátékokkal, meditációs foglalkozásokkal.

Terra Kontra sátor
Bemutatkozik a Terra Kontra közösség az Alkotón, akik a minimal zenei stílus köré szervezik szabadidős foglalkozásaikat. Kvízek, tesztek, játékok.

Vizuál fellépők
Grafoscope – Night Projection
Organicon