Tippek, trükkök

Ötletek az Alkotóhoz

Érdemes ezt az útvonalat követnetetek. Legyetek figyelmesek Szarvasgede után, mert van egy-két úthiba.
tinyurl.com/alkotokocsival

Volánbusszal tudjátok megközelíteni Virágospusztát. Bér Végállomásig.
Menetrend: https://tinyurl.com/volanbusz, illetve https://tinyurl.com/volanbusz2

  • szúnyog, kullancsriasztót
  • elemlámpa
  • hűtőtáska
  • sebtapasz
  • érdemes egy polifoam matracot a hálózsák alá és a jógához
  • fényvédő

A sátrazóinknak melegvizes (a készletek erejéig)  konténer tusoló, konténer wc áll a rendelkezésre.
Angol WC a kishelyszin mellett található. Kérjük vigyázzatok a tisztaságra és spóroljatok a vízzel, mert nagy kincs.

A terület szállásain nem található külön hűtőberendezés. Emiatt javasoljuk a hűtőtáska használatát. A nagyszínpad büféjében lehetőség lesz 2.5 kilogrammos kiszerelésű jégkocka vásárlására.

A fesztivál területén kizárólag bankkártyával tudtok fizetni. Kivételt jelent ez alól az Andezit Hotel étterme és a mozgóbolt.

Amennyiben nem találod a jegyed írj a [email protected] címre, de vedd figyelembe, hogy 1-2 nap is szükséges a válaszhoz.

Ételkínálatunk:

Zabáljcsak foodtrack – Smokerben készült tépett húsos szendvicsek
EastPort foodtrack – Vega, Vegán és húsos közel keleti tálak, humusz
Fecsketető foodtrack – Lángos különlegességek és rétes
Mexikói kisautó – Mexikói streetfood
Hot-Dog kocsi – Vega és hagyományos amerikai hot dog
Golem’s kitchen – Palacsinta
Andezit Hotel – Magyaros ételek napi menüben

A területen két kijelölt tűzrakó hely is található 4-4 állással. Itt kedvetekre sütögethettek. Kizárólag csak ezeken a helyeken lehet grillezni és készüljetek faszénnel.

A faluban nem található dohánybolt. Javasoljuk, hogy vásárold meg előre a hétvégére szükséges mennyiséget. A legközelebbi dohánybolt Jobbágyiban található. Nyitvatartása: Csütörtök: 13.00 – 20.00, péntek 07.00 – 11.00 – 13.00 – 20.00, szombat: 07.00 – 11.00 – 14.00 – 20.00

A rendezvény területére kizárólag barátságos, az emberek közelségéhez hozzászokott kutya hozható. A gazdának a kötelessége és felelőssége a kutya felügyelete. A bejáratnál ellenőrizzük a póráz és a szájkosár meglétét. Ezek használata csak indokolt esetben szükséges, de a gazdánál kell lennie. A területen szabadon lévő háziállatok tartózkodnak, kérjük, ha tudomásod van a kutyád hajtó-vadász ösztönéről, akkor ne hozd a magaddal. A szervezőségnek joga van a kutya viselkedése miatt távozásra kérni a tulajdonosát, ha úgy itéljük meg, hogy a kutya magatartása veszélyezteti a látogatóink és a helyi állatok biztonságát. Kérjük csak ennek felelősségteljes tudatában hozd magaddal négylábú barátodat!

A rendezvény területén 24 órás egészségügyi felügyelet teljesít szolgálatot, akiket megtaláltok a Nyári Egyetem színpadunk mellett, mely a food market közepén található.

A rendezvány felelősségbiztosítással rendelkezik, melyet az Allianz Hungária Zrt. biztosít számunkra.

Fedezzétek fel a környéket. A Mária forrást ajánljuk, ami a főbejárattól egy fél órás séta. Táblák jelzik az útvonalat.

Kérjük figyelj oda a környezetedre és a lehető legkisebb módon terheld. Cigarettagyűjtő tégelyt adunk a bejáratnál, és szemeteszsákot is igény esetén. Légy tudatos és ne szemetelj!
Repohárban tudjátok majd a frissítőket megvásárolni, amit csak jeleznetek kell és tisztára cserélnek a bárpultoknál.

A rendezvényre 7000 Ft-os sátorjegyet kell váltanotok személyenként. Ezzel a szerdai kapunyitást követően hivatalosan vasárnap 19 óráig maradhattok a területen, de lehetőség van tovább maradni, melyet az Andezit hotelben egyeztessetek le.