Please or Regisztrálás to create posts and topics.

Beválogatott mezőny


7mirror & Mato: Miskolc deep house represent! A Phonoda első alkalommal az Alkotótáborban.


Kvrk - live: Erdélyi születésű Szilárd a minimal után érkezett ez mostani hangzásához, ami a pályázatunk legjobban sikerült live produkciója lett ebben az évben. Rendkívül kidolgozott műsora az ausztrál újvonalas trance-break-techno sorába illeszkedik.


Andd: Visszatérő vendége a találkozónknak, aki rite sorozatában a törzsi, rituális elemeket az angol iskolás elektronika alapjaira építi be szettjeibe.
oneeyedman: Csodás atmoszférákkal operáló, idén végre bakelit megjelenéssel is jelentkező producer, aki dj szettel érkezik a csütörtöki napunkra. Electro-Break és Electronica barátságos oldala.


Dug0ng: Drum and Bass gyökerekkel rendelkező szemtelenül szabadstílusú vinyl junkie, aki rendszeresen felbukkan vendég mixeivel a Tilos Rádió Minimalheadz műsorában.
Acid-Trance-Electro-Techno kavalkád Four Tet érzéssel átitatva.


Jager - Live: Hiába a napi 24 óra elfoglaltság saját klubjának menedzselésével, Bandi kisujjból kiránt nekünk egy óra lemezérett minimal-house live-ot.


Lev Stepper: Lépegetős minimal-house-tech szelektor. Saját kiadványait pedig Grema mester műhelyében csiszolgatja.


oneeyedman: Csodás atmoszférákkal operáló, idén végre bakelit megjelenéssel is jelentkező producer, aki dj szettel érkezik a csütörtöki napunkra. Electro-Break és Electronica barátságos oldala.


Sandor: Hangmérnök végzettséggel minimal technot játszani csak jót jelenthet. Sandor a Hessz formáció állandó szereplője és stílusában a minimal puritán, matekos vonalát képviseli.


Zituli Space Project: Zita évek óta rendszeres látogatója az Alkotótnak, ami remélhetőleg a kezdő lökést is megadta számára a dj világhoz való csatlakozáshoz. A kitartó gyakorlásnak köszönhetően már heti rendszerességgel bukkan fel a neve a fővárosi klubbok műsorfüzetében és pályázata a kishelyszínünk fellépői közé is bejuttatta. Pszihedelikus hangulattal átszőtt acid-techno-electro műsorra készüljetek tőle.